- 
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Spanish
 - 
es

ONS VERHAAL

Bee Connect  

Stralend in ons eerste prototype!
(links naar rechts) 

Coen Sluiskes, ​Co-founder / Quality Manager

Gerrit-Jan Sluiskes, Co-founder / Sales Manager

Jeroen Rengelink, Producent

Creativiteit, ontwikkeling en innovatie zijn de belangrijkste activiteiten waar het bedrijf Bee Connect zich dagelijks voor inzet. Bee Connect is opgericht door vader en zoon met een gedeelde passie voor design.

Het gebrek aan goede werkruimtes in grote bedrijfshallen heeft ons geïnspireerd om een uniek product neer te zetten die deze behoefte vervuld. Dit ontwerp is uiteindelijk uitgelopen tot een complete productlijn bestaande uit producten die geschikt zijn voor kantoor, beurs of evenement.

Wij hebben ervoor gekozen om onze gehele collectie op te bouwen uit Honingraat karton. Hierdoor onderscheiden wij ons van de rest op het gebied van mogelijkheden, vormgeving, prijs, materiaal en gewicht.   

Voor wie?  

Onze collectie is geschikt voor de meest uiteenlopende sectoren: promotie markt, beursstands, indoor-evenementen en kantoor inrichting. Omdat elke markt zijn eigen taal heeft en elke klant zijn eigen visie en huisstijl, hebben wij ervoor gekozen al onze producten costumizable te maken. Dit betekend dat elke klant met onze hulp zijn persoonlijke product kan samenstellen.       

Veel plezier met het uitzoeken van jouw Bee Connect product!   
Vind je niet wat je zoekt, bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden.     

Wij staan voor..   

Duurzaamheid  
Wij streven naar een circulaire economie met zo min mogelijk afval. Met ons product kunt u bij dragen aan deze groene kringloop van de toekomst. Doordat wij alleen karton gebruiken zijn onze producten 100% te recyclen. Alle Bee Connect producten zijn hiernaast modulair, dat houdt in dat elk onderdeel los van het ander te vervangen is. Zodat bij schade niet het hele product weggegooid hoeft te worden maar er eenvoudig een onderdeel vervangen kan worden.  

Customizable  
Ons materiaal heeft naast het duurzame aspect ook nog vele andere voordelen. Waaronder dat al onze producten volledig te customizen zijn. Wij maken gebruik speciaal honingraat karton wat dubbelzijdig te bedrukken is. Onze lokale leverancier maakt hiervoor gebruik van een speciale laser printer waarmee ultra scherpe afbeeldingen en teksten geprint kunnen worden op het karton. Dit geeft een professionele en luxe uitstraling aan uw persoonlijke product.   

Lokaal  
Van papierfabriek tot Honingraatkarton tot en met de productie en opslag. Alle Bee Connect producten worden gemaakt in Nederland en daar zijn we trots op! Dit zorgt voor een goede communicatie met onze partners en dit draagt bij aan onze snelle en betrouwbare levering. Ook het vervoer wordt hierdoor tot een minimum beperkt wat zorgt voor een zo klein mogelijke uitstoot, dit draagt allemaal bij aan een duurzamere wereld.   

Verantwoord materiaal

Honingraat karton ons geheime ingredient!

100% RECYCLEBAAR

Ons materiaal is 100% recyclebaar, zodat uw product een toekomstige stoel kan worden en geen vuilstortplaats.

FSC GECERTIFICEERD

Ons Karton word gemaakt van FSC gecertificeerd hout. Het bestaat zelfs voor 70% uit gerecycled karton.

MADE IN Nederland

Ons karton wordt geproduceerd en verwerkt in Nederland. Wij maken er vervolgens een orgineel product van.

GA NAAR ONZE
 PRODUCTEN
GA NAAR 
OFFERTE & CONTACT
LEES MEER 
OVER ONS!